معرفی بهترین افزونههای گوگل کروم
افزونه یا Extensions برنامه های کوچک و کاربردی هستند که روی مرورگر شما نصب شده و امکانات و قابلیت های جدیدی را حین وبگردی برایتان فراهم میکنند. برای مرورگری مانند کروم افزونه های بسیار زیادی تا به الان توسعه یافتهاند که هر کدام کار خاصی انجام میدهند. ما در این مطلب قصد داریم بهترین افزونههای گوگل کروم را به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید.
توضیحات تکمیلی
افزونه یا Extensions برنامه های کوچک و کاربردی هستند که روی مرورگر شما نصب شده و امکانات و قابلیت های جدیدی را حین وبگردی برایتان فراهم میکنند. برای مرورگری مانند کروم افزونه های بسیار زیادی تا به الان توسعه یافتهاند که هر کدام کار خاصی انجام میدهند. ما در این مطلب قصد داریم بهترین افزونههای گوگل کروم را به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید.
نحوه نصب افزونهها در مرورگر گوگل کروم
نصب افزونه ها در مروگر گوگل کروم بسیار آسان است، کافیست مراحل زیر را دنبال کنید:
1. فروشگاه افزونه های گوگل کروم را باز کنید
2. افزونه مورد نیاز خود را جستجو و پیدا کنید.
3. برای نصب افزونه مورد نظر روی دکمه Add to Chrome کلیک کنید.
4. بعضی از افزونهها اگر نیاز به مجوز یا دسترسی به دادههای خاصی داشته باشند، به شما اطلاع میدهند. برای تایید کردن، روی Add extension کلیک کنید.
1. افزونه LastPass
LastPass یکی از افزونه های پرکاربرد گوگل کروم است که هر کاربری ممکن است به آن نیاز پیدا کند. این افزونه یک ابزار مدیریت رمزعبور است که دردسر به خاطر سپردن رمزهای مختلف را برای شما کم میکند. همچنین شما میتوانید از رمز عبورهای منحصربهفرد طراحی شده توسط افزونه نیز استفاده کنید تا رمز عبوری قوی داشته باشید. LastPass در تمامی پلتفرم ها از جمله اندروید، IOS، ویندوز، لینوکس و Mac در دسترس است. بنابراین، رمز های عبور شما در تمامی دستگاه های شما همگام سازی خواهد شد.
2. افزونه OneTab
اگر جزء آن دسته از کاربرانی هستید که نیاز دارید در مرورگر خود تبهای زیادی را باز نگه دارید توصیه میکنیم افزونه OneTab را نصب کنید. افزونه OneTab با مدیریت تب های باز شده در کروم، باعث افزایش سرعت مرورگر و کاهش مصرف CPU خواهد شد. نکته دیگردر مورد OneTab این است که همه زبانه ها را در یک لیست قرار میدهد و در استفاده از حافظه RAM نیز صرفه جویی میکند. زمانی که یک تب را رها میکنید و به تب دیگری میروید، این افزونه تب رها شده را در حالت hibernate قرار میدهد و زمانی که دوباره به آن تب بروید، بازگردانده خواهد شد. با این روش تنها تب فعال در حال مصرف CPU و RAM خواهد بود و همین امر موجب میشود تجربه وبگردی بدون هنگ کردن و فریز کردن کامپیوتر باشد.
3. افزونه Google Dictionary
افزونه Google Dictionary برای آن دسته از کاربرانی که بیشتر با مقالههایی به زبان غیر فارسی سر و کار دارند مفید است. با کمک این افزونه میتوانید معنای کلمات و عبارات موجود در مطالب یک سایت را فورا بفهمید. تنها کافی است که روی کلمه مورد نظر دوبار کلیک کنید تا افزونه به صورت یک پنجره پاپ آپ ظاهر شده و تعریف آن کلمه را به شما نمایش دهد. همچنین در صورتی که این افزونه نتواند تعریفی برای کلمه یا عبارت مورد نظر شما پیدا کند، به شما پیشنهاد میدهد که به عنوان راهحل ثانویه و سریع در گوگل جستجو کنید.
4. افزونه Save to Pocket
ممکن است در هنگام جستجو در وب برای شما نیز پیش آمده باشد که به یک مطلب جالب برخوردهاید اما وقت کافی برای مطالعه آن ندارید. افزونه Save to Pocket این امکان را به شما میدهد که هنگام وبگردی در اینترنت مقاله ها و صفحات وب را ذخیره کنید تا بعدا به شکل Offline دردسترس باشد.
Pocket برای سیستم عامل های اندروید، IOS، Linux و مک در دسترس است بنابراین امکان همگام سازی داده ها بین دستگاه های مختلف نیز وجود دارد
در این مقاله چند افزونه کاربردی مرورگر گوگل را به شما معرفی کردیم. امیدواریم این مقاله برای شما مفید و سودمند بوده باشد. اگر شما نیز افزونه های کاربردی دیگری را میشناسید، نام آن را در قسمت نظرات این پست بنویسید تا سایر کاربران از نظر شما استفاده کنند.
پاسخ خود را می توانید در این قسمت بنویسید: