توضیحات تکمیلی

در رویداد UNPACKED سامسونگ که در 11 فوریه برگزار شد، در کنار معرفی خانواده گلکسی S20، این شرکت از دومین گوشی تاشو جدید خود یعنی Zflip نیز رونمایی کرد.

شرکت سامسونگ با معرفی Zflip ثابت کرد که این سبک گوشی‌ها چیزی فراتر از یک نمونه هستند و کاملا برای استفاده روزمره طراحی مناسبی دارد. هر چند گوشی‌های تاشو در بازار موبایل، کاملا یک تکنولوژی جدید می‌باشد و جای کار بسیار زیادی دارد ولی با این وجود رویکرد جدیدی را ارائه داده‌اند.

در این مطلب قصد داریم به بررسی این گوشی تاشو بپردازیم. با ما همراه باشید.

طراحی

طراحی خاص این گوشی نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده است؛ اما آیا با توجه به قیمت بالای این گوشی کیفیت ساخت آن چگونه است؟ پشت گوشی از جنس شیشه با محافظ گوریلا گلس 6، جلو گوشی پوششی از جنس پلاستیک(با مقاومت پایین در برابر ضربه) و فریم دور آن از جنس آلومینیوم است.

پنل جلویی طول بیشتری نسبت به عرض گوشی دارد و نمایشگر فلت آن از وسط تا می‌شود. روی نمایشگر یک حفره در قسمت بالا برای قرارگیری دوربین سلفی و بالای آن اسپیکر مکالمه قرار گرفته است. همچنین در پنل جلویی، دور نمایشگر یک لبه پلاستیکی وجود دارد که هنگام تا شدن گوشی، مانع قرار گرفتن ال‌سی‌دی روی ال‌سی‌دی شده و به این صورت از نمایشگر محافظت می‌شود.

در پنل پشتی، قسمت بالایی دوربین دوگانه، کنار آن فلش LED و کنار فلش، سمت راست یک نمایشگر 1.1 اینچی برای نمایش برخی اعلان‌ها طراحی شده است. در لبه سمت راست، دکمه کم و زیاد کردن صدا، دکمه پاور و حسگر اثر انگشت که روی دکمه پاور طراحی شده قرار گرفته است. در لبه سمت چپ، خشاب سیم‌کارت قرار دارد. زیر گوشی نیز درگاه USB و اسپیکر طراحی شده است.  

برخلاف تصور این گوشی حتی در حالت تا شده نیز قطر زیادی ندارد و کاملا خوش‌دست و جذاب است.

نمایشگر

گلکسی Z Flip از یک نمایشگر  Dynamic AMOLEDبا اندازه 6.7 اینچی و رزولوشن 2636×1080 پیکسل بهره می‌برد. همچنین قابلیت HDR10+ بکار رفته در نمایشگر این گوشی تصاویر را واقعی‌تر با شفافیت و روشنایی بیشتری ارائه می‌دهد.

متاسفانه در این نمایشگر خبری از گوریلاگلس نیست و به جای آن از پلاستیک  که محافظت خیلی کمی دارد، استفاده شده است.

همان‌طور که در بخش طراحی گفته شد، در پنل پشتی نیز یک نمایشگر 1.1 اینچی Super AMOLED وجود دارد که برخی از اعلان‌ها در آن نمایش داده می‌شود.

دوربین

دوربین دوگانه گلکسی Z Flip شامل دوربین 12 مگاپیکسلی با لنز 26 میلی‌متری عریض و فوکوس خودکار با قابلیت تشخیص فاز دوگانه، دوربین 12 مگاپیکسلی با لنز 13 میلی‌متری فوق عریض می‌باشد.

کیفیت عکس‌های گرفته شده با دوربین این گوشی در دو حالت واید و اولترا واید در حد خانواده S20 همین شرکت نیست اما کیفیتی رضایت بخش دارد و جزییات در آن‌ها به خوبی نمایش داده می‌شود.

عکس‌های پرتره گرفته شده با Z Flip، کیفیت خیلی خوبی دارد. سوژه اصلی به خوبی از بک‌گراند عکس جدا می‌شود و جزئیات در آن به خوبی نمایش داده شده است.

همچنین این گوشی قابلیت فیلم‌برداری 4K 60 فریم بر ثانیه دارد و از کیفیت خوبی برخوردار است؛ اما لرزشگیر تصویر و سرعت تغییر فوکوس عملکرد خوبی ندارد.

گلکسی Z Flip از دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی با لنز 26 میلی‌متری عریض برخوردار است. عکس‌های گرفته شده با این دوربین تنها در شرایط نوری مناسب کیفیت خوبی دارد و قابل قبول است.

ویژگی مثبتی که در بخش دوربین Z Flip وجود دارد این است که در حالت تا شده اگر دو بار روی دکمه پاور بزنید، در نمایشگر کوچک پشت گوشی یک تصویر از خودتان نمایش داده می‌شود و این امکان را به شما می‌دهد تا با دوربین اصلی نیز بتوانید سلفی یا از خودتان فیلم بگیرید.

پلتفرم

پردازنده مرکزی گلکسی Z Flip اسنپدراگون 855+ با فناوری ساخت 7 نانومتری است و دارای رم 8 گیگابایتی با حافظه داخلی 256 گیگابایت می‌باشد. با مشخصات ذکر شده به همراه پردازنده گرافیکی Adreno 640 تمامی بازی‌های سنگین مانند آسفالت 9 یا pubG بدون لگ و باگ اجرا می‌شوند و از پس پردازش چند کار به صورت همزمان نیز به خوبی بر ‌می‌آید.

همچنین Z Flip از اندروید 10 بهره می‌برد که با رابط کاربری اختصاصی سامسونگ یعنی One UI 2.0 بهینه شده و محیطی بسیار جذاب، ساده و روان دارد و امکانات شخصی سازی زیادی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. این رابط کاربری از قابلیت دوال اپ بهره می‌برد یعنی دو اپلیکیشن را می‌توانید به صورت هم‌زمان اجرا کنید.

باتری

Z Flip دارای باتری 3300 میلی‌آمپر ساعتی لیتیوم پلیمری با شارژ سریع 15 وات است که نسبت به سایر پرچمداران ظرفیت کمتری دارد.

با توجه به قیمت بالای این گوشی و سخت‌افزار فوق‌العاده آن، انتظار می‌رفت باتری قدرتمندتری برای آن طراحی شود و شارژدهی خوبی داشته باشد اما برخلاف تصور، باتری آن اصلا شارژدهی خوبی ندارد. اگر همیشه به اینترنت وصل باشید و بازی‌های سنگین با آن انجام دهید، باتری این گوشی حدودا 5 تا 6 ساعت جوابگو می‌باشد و در استفاده‌های معمولی از گوشی، میزان شارژدهی بین 9 تا 10 ساعت خواهد بود و بعد از آن باید گوشی را شارژ کنید. همچنین فول شارژ شدن این گوشی با سری فست شارژ 15 واتی حدود 70 دقیقه طول می‌کشد.

امنیت

حسگر اثر انگشت در این گوشی روی دکمه پاور قرار دارد. دسترسی به این حسگر نسبت به حسگرهای اثر انگشت پشت گوشی راحت‌تر است و همچنین سرعت بیشتری نسبت به حسگرهای اثر انگشت زیر نمایشگر دارد.

علاوه بر این گلکسی Z Flip از قابلیت تشخیص چهره نیز بهره می‌برد اما امنیت نسبتا متوسطی دارد.

جمع‌بندی

بعضی از ویژگی‌های مثبت گلکسی Z Flip شامل کیفیت عالی نمایشگر و اندازه آن است که باعث می‌شود در کنار تاشو بودن این گوشی خیلی راحت با آن کار کرد. اما در کنار این نکات مثبت، ویژگی‌های منفی نیز دارد مانند باتری ضعیف، آسیب پذیر بودن نمایشگر آن که حس امنیت پایینی را انتقال می‌دهد، داغ شدن گوشی حتی زمانی که از دوربین آن استفاده می شود.

قیمت این گوشی حدود 1600 دلار است. گوشی‌های بسیار زیادی را می‌توانید با قیمت پایین‌تر و با امکانات خیلی بهتر از این گوشی انتخاب کنید اما اگر از آن دسته افرادی هستید خاص بودن گوشی برایتان اهمیت دارد، این گوشی به راحتی می‌تواند در عین خاص بودن، نیازهای روزمره شما را نیز رفع کند.

امیدواریم این بررسی برای شما مفید واقع شده باشد. نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

نظرات کاربران
کاربر گرامی جهت ثبت نظر لطفا ابتدا واردشوید.
برچسب های مرتبط

مجموعه تعمیراتی آرنا

سلام، چطور میتونم کمکتون کنم؟
19:47