نقد و بررسی گلکسی A51
گلکسی A51 یکی از گوشیهای میانرده پرطرفدار بین کاربران است که امکانات قابل قبولی همچون وجود دوربین چهارگانه و پردازنده 8 هستهای با فناوری ساخت 10 نانومتری دارد. اما باید دید که با این امکانات جدید آیا با توجه به قیمت بیشتر آن نسبت به نسل قبلی یعنی A50 ارزش خرید دارد یا خیر. در این مطلب قصد داریم عملکرد و امکانات این گوشی را مورد بررسی قرار دهیم؛ پس با ما همراه باشید.
توضیحات تکمیلی
گلکسی A51 یکی از گوشیهای میانرده پرطرفدار بین کاربران است که امکانات قابل قبولی همچون وجود دوربین چهارگانه و پردازنده 8 هستهای با فناوری ساخت 10 نانومتری دارد. اما باید دید که با این امکانات جدید آیا با توجه به قیمت بیشتر آن نسبت به نسل قبلی یعنی A50 ارزش خرید دارد یا خیر. در این مطلب قصد داریم عملکرد و امکانات این گوشی را مورد بررسی قرار دهیم؛ پس با ما همراه باشید.
طراحی
در طراحی پنل جلویی از نمایشگر تمام صفحه با حاشیههای بسیار کم و یک حفره در بالای نمایشگر برای دوربین سلفی استفاده شده است که باعث میشود مقدار بیشتری از پنل جلویی، صفحهنمایش باشد. در طراحی پنل پشتی نیز شرکت سامسونگ مستطیلی در گوشه سمت چپ برای قرار گرفتن 4 دوربین و فلش LED طراحی کرده است که با A50 طراحی کاملا متفاوتی دارد.
بدنه و فریم دور آن، همانند سایر میان ردههای سامسونگ از جنس پلاستیک ساخته شده است و کیفیت ساخت معمولی دارد. تنها نکته مثبت این نوع بدنه این است که وزن گوشی سبکتر است.
در لبه سمت راست این گوشی دکمه کم و زیاد کردن صدا و دکمه پاور قرار گرفته و در لبه سمت چپ خشاب سیمکارت قرار دارد. زیر گوشی نیز درگاه USB، جک 3.5 میلیمتری صدا و اسپیکر قرار دارد.
به صورت کلی صرف نظر از بدنه پلاستیکی آن|، در مورد طراحی این گوشی میتوان گفت با توجه به صفحه 6.5 اینچی، گوشی خوش دست و سبکی است.
نمایشگر
سامسونگ در این گوشی، همچون تولیدات قبلی خود از نمایشگر SuperAMOLED 6.5 اینچی با رزولوشن 2400×1080 و نسبت تصویر 20:9 استفاده کرده است. نمایشگرهای SuperAMOLED سامسونگ که در تمامی رنجهای قیمتی گوشیهای این شرکت به کار میروند، رزولوشن و روشنایی تصویر بسیار خوبی دارد و رضایت کاربران را جلب کرده است.
حسگر اثر انگشت نیز زیر نمایشگر قرار گرفته است و عملکرد معمولی دارد و نسبتا کند عمل میکند.
دوربین
این گوشی بعد از گلکسی A9 اولین گوشی از سری A سامسونگ است که با 4 دوربین معرفی شده است.
دوربین چهارگانه گلکسی A51 شامل دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی با لنز 26 میلیمتری عریض و فوکوس خودکار با قابلیت تشخیص فاز، دوربین 12 مگاپیکسلی با لنز 12 میلیمتری فوق عریض، دوربین 5 مگاپیکسلی با لنز 25 میلیمتری ماکرو و دوربین 5 مگاپیکسلی عمقسنج تصویر میباشد.
عکسهای گرفته شده با دوربین این گوشی، شفافیت و روشنایی خوبی دارد و رنگها به واقعیت نزدیک هستند. در کل دوربین اصلی گلکسی A51 با توجه به میانرده بودن آن کیفیت قابل قبولی دارد.
دوربین اولترا واید این گوشی زاویه دید خیلی زیادی را نمایش میدهد. عکسها روشنایی خوبی دارند و رنگ آنها تقریبا به واقعیت نزدیک است. از نظر کیفت تصاویر نیز، نسبت به دوربین اصلی کیفیت پایینتری ارائه میدهد ولی در کل کیفیت خوبی دارد.
در این گوشی لنز ماکرو که به شما این امکان را میدهد تا از سوژههای خود از نزدیک عکس بگیرید، کیفیت خیلی خوبی ندارد و عکسها تقریبا تار هستند، اما وجود این لنز در A51 خود یک مزیت به شمار میرود.
می توان گفت عکاسی در شب با دوربین A51 با توجه به اینکه از دسته میانردهها است عملکرد خوبی دارد. همچنین سامسونگ در این گوشی از قابلیت نایت مود استفاده کرده است. این ویژگی به قسمتهای تاریک نور بیشتری میدهد و باعث میشود تا تصاویر نویز کمتری داشته باشند و جزئیات با وضوح بیشتری نمایش داده شوند.
گلکسی A51 از دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی عریض بهره میبرد که عکسها روشنایی خوبی دارند و جزییات نیز به خوبی نمایش داده میشود و به طور کلی کیفیت خوبی دارد.
برای فیلمبرداری نیز قابلیت فیلمبرداری 4K 30 فریم بر ثانیه دارد. عملکرد لرزشگیر تصویر و سرعت فوکوس در فیلم برداری در این گوشی ضعیف میباشد اما با توجه به میانرده بودن این گوشی در کل عملکرد قابل قبولی دارد.
پلتفرم
پردازنده مرکزی گلکسی A51 اگزینوس 9611 با فناوری ساخت 10 نانومتری است و دارای رم 4 با حافظه داخلی 64 یا 128 گیگابایتی و رم 6 گیگابایتی با حافظه داخلی 128 گیگابایت میباشد. عملکرد پردازشی این گوشی قابل قبول است و بازیهای سنگین را به خوبی اجرا میکند.
همچنین A51 از اندروید 10 با رابط کاربری One UI 2 بهره میبرد و از محیط کاربری ساده، روان و جذابی برخوردار است.
باتری
A51 دارای باتری 4000 میلیآمپر ساعتی لیتیوم پلیمری با شارژ سریع 15 وات است که حدودا در مدت زمان یک ساعت و نیم شارژ آن از صفر به صد میرسد.
در استفادههای معمولی، این گوشی میتواند یک روز کامل شارژ را در خود نگه دارد؛ اما اگر همیشه به اینترنت وصل باشید یا بازیهای سنگین با آن انجام دهید، میزان شارژدهی آن حدود نصف روز خواهد بود و بعد از آن باید گوشی را شارژ کنید.
جمعبندی
گلکسی A51 که یکی از میان ردههای سامسونگ است، با توجه به امکانات و کیفیت ساخت A51 میتوان گفت گوشی مقرون به صرفهای بوده و در همین مدت کوتاه که از عرضه آن میگذرد، توانسته نظر کاربران زیادی را به خود جلب کند و به یکی از گوشیهای محبوب تبدیل شود.
امیدواریم این بررسی برای شما مفید واقع شده باشد. نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
پاسخ خود را می توانید در این قسمت بنویسید: