توضیحات تکمیلی

جهت افزایش امنیت کامپیوتر، توصیه شده است هر از چند گاهی رمز عبور کامپیوتر را تغییر دهید. جدیدترین نسخه ویندوز با ارائه امکان تعیین تاریخ انقضا برای رمز عبور ویندوز 10 این فرایند را ساده‌تر کرده است. مراحل مورد نیاز برای انجام این کار با توجه به استفاده شما از حساب کاربری محلی یا اکانت مایکروسافت می‌تواند متفاوت باشد. ما در این مقاله هر دو حالت را مورد بررسی قرار می‌دهیم. با ما همراه باشید.

تعیین تاریخ انقضا برای رمز عبور ویندوز 10 با استفاده از اکانت مایکروسافت

احتمالاً در ویندوز 10 متوجه پیام‎‌هایی شده‌اید که از شما می‌خواهد از یک حساب کاربری مایکروسافت به جای حساب محلی برای ورود به این سیستم‌عامل استفاده کنید. با استفاده از حساب کاربری مایکروسافت امکان تعیین تاریخ انقضای رمز عبور به صورت آنلاین فراهم شده است. پس از انجام این کار از شما خواسته می‌شود هر 72 روز یک بار رمز عبور خود را ریست کنید. البته برای این کار ابتدا باید یک رمز جدید ایجاد کنید.
برای این منظور به بخش امنیتی حساب مایکروسافت رفته و وارد حساب کاربری خود شوید. در بخش Change Password در بالای صفحه روی گزینه Change کلیک کنید.

بخش امنیتی حساب مایکروسافت


از شما خواسته می‌شود که رمز عبور فعلی خود را و همچنین رمز عبور جدید مدنظرتان را ارائه دهید.
توجه کنید که امکان استفاده از رمز عبور فعلی ممکن نیست و باید از یک رمز عبور امن و جدید استفاده کنید.

از آنجایی که می‌خواهید یک تاریخ انقضا برای رمز عبور خود تعیین کنید، روی گزینه Make Me Change My Password Every 72 Days  کلیک کنید تا این قابلیت فعال شود. اکنون روی Save کلیک کنید تا رمز عبور جدید و تاریخ انقضا اعمال شود.

تاریخ انقضا رمز عبور


اگر این تغییر موفقیت‌آمیز باشد، مجدداً به صفحه امنیت حساب مایکروسافت باز خواهید گشت. برای این که بتوانید از رمز عبور جدید استفاده کنید یک بار از ویندوز خارج شده و دوباره وارد آن شوید. دقت کنید که رمز عبور حساب مایکروسافت هر 72 روز یک بار ریست می‌شود بنابراین از شما خواسته خواهد شد که آن را در زمان ورود بعدی تغییر دهید.

تعیین تاریخ انقضای برای رمز عبور ویندوز 10 در حساب محلی

اگر از یک حساب محلی برای ویندوز استفاده می‌کنید، همچنان امکان تعیین تاریخ انقضا برای رمز عبور ویندوز 10 وجود دارد.
ابتدا تنظیماتی که رمز عبور شما را از منقضی شدن بازمی‌دارند، غیرفعال کنید. برای این کار کلیدهای Win+R را بزنید تا کادر Run اجرا شود. عبارت netplwiz را در آن وارد کنید و OK را بزنید تا وارد تنظیمات حساب کاربری خود شوید.

فعالسازی تاریخ انقضا برای رمز عبور ویندوز 10


در تب Advanced روی گزینه Advanced کلیک کنید تا ابزار Advanced User Management باز شود.

تب Advnaced


در این بخش روی Users از منوی سمت چپ کلیک کنید و سپس روی حساب کاربری خود راست کلیک کنید. در ادامه روی گزینه Properties کلیک کنید تا وارد تنظیمات پیشرفته حساب کاربری محلی خود شوید.
در منوی Properties گزینه Password Never Expires را غیرفعال کنید و سپس روی OK کلیک کنید.

منوی Properties

 

تعیین حداکثر مدت زمان اعتبار رمز عبور از طریق ادیتور Group Policy

اکنون باید حداکثر مدت زمان اعتبار رمز عبور خود را تعیین کنید. برخلاف حساب مایکروسافت شما می‌توانید مدت زمان اعتبار رمز عبور را خودتان مشخص کنید. به صورت پیش‌فرض در ویندوز 10 این زمان برابر با 42 روز است. اگر می‌خواهید همین تعداد روز حفظ شود، می‌توانید به استفاده از ویندوز به صورت نرمال ادامه دهید. وقتی که زمان مشخص شده به پایان برسد، از شما خواسته خواهد شد یک رمز عبور جدید تعیین کنید.
اگر از نسخه‌های Education یا Enterprise ویندوز 10 استفاده می‌کنید، کلیدهای Win+R را بزنید تا کادر Run باز شود. سپس در این بخش عبارت gpedit.msc را وارد کنید و روی OK کلیک کنید تا وارد پنجره Group Policy Editor شوید

Group Policy Editor


از منوی سمت چپ به مسیر Computer Configuration>Windows Settings>Security Settings>Account Policies>Password Policy بروید و روی Maximum Password Age  کلیک کنید.

Maximum Password Age


مقدار این گزینه را از 42 به تعداد روزهای مدنظرتان تغییر دهید و سپس روی OK کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شود.

Group Policy


تاریخ انقضای رمز عبور برای حساب‌های محلی اکنون به تعداد روزهای مشخص شده‌تان تغییر پیدا کرده است. پس از سپری شدن این دوره زمانی، ویندوز از شما خواهد خواست که رمز عبور جدیدی تعیین کنید.

تعیین حداکثر مدت زمان اعتبار رمز عبور از طریق Windows PowerShell

اگر از نسخه Home ویندوز 10 استفاده می‌کنید، می‌توانید با استفاده از PowerShell یا Command Prompt برای تعیین حداکثر مدت زمان اعتبار روز عبور استفاده کنید. همچنین می‌توانید از PowerShell به عنوان یک جایگزین ادیتور Group Policy  در نسخه‌های دیگر ویندوز 10 استفاده کنید.
در ابتدا روی منوی استارت راست کلیک کنید و سپس Windows PowerShell یا (Command Prompt) را به صورت ادمین اجرا کنید.

 Windows Powershell


در صفحه PowerShell عبارت net accounts را وارد کنید تا حداکثر تعداد روزهای تعیین شده کنونی را برای حساب‌ها ببینید. اگر می‌خواهید این عدد را تغییر دهید، عبارت net accounts /maxpwage:00 را وارد کنید و به جای 00 تعداد روزهایی که می‌خواهید استفاده کنید قرار دهید.

دستور net accounts


چنانچه در رابطه با هر یک از بخش‌ها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، می‌توانید با کارشناسان ما در مجموعه تعمیراتی آرنا تماس حاصل کرده و از آن‌ها راهنمایی دقیق‌تری بخواهید. 

نظرات کاربران
کاربر گرامی جهت ثبت نظر لطفا ابتدا واردشوید.
برچسب های مرتبط

مجموعه تعمیراتی آرنا

سلام، چطور میتونم کمکتون کنم؟
01:10