رفع مشکل شناسایی نشدن کارت حافظه توسط گوشی
نخواندن کارت حافظه و باز نشدن اطلاعات آن در گوشی یکی از مشکلات رایج کاربران گوشیهای هوشمند است؛ اما علت بروز این مشکل چیست و چگونه میتوان آن را برطرف کرد؟ در ادامه این مطلب قصد داریم به آموزش رفع مشکل شناسایی نشدن کارت حافظه در گوشی بپردازیم. با ما همراه باشید.
توضیحات تکمیلی
نخواندن کارت حافظه و باز نشدن اطلاعات آن در گوشی یکی از مشکلات رایج کاربران گوشیهای هوشمند است؛ اما علت بروز این مشکل چیست و چگونه میتوان آن را برطرف کرد؟ در ادامه این مطلب قصد داریم به آموزش رفع مشکل شناسایی نشدن کارت حافظه در گوشی بپردازیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید کارت حافظه
تمیز کردن کارت حافظه و محل اتصال آن
کثیف بودن شیار کارت حافظه یا خود کارت میتواند موجب شناسایی نشدن آن شود. برای رفع این مشکل ابتدا گوشی خود را خاموش کرده و سپس کارت حافظه را از آن خارج کنید. سپس سعی کنید با کمپرس هوا در شیار حافظه گوشی گرد و غبار آن را از بین ببرید. کارت حافظه را نیز با استفاده از پاک کنندههای لاستیکی یا پنبهای که مقدار بسیار ناچیزی الکل به آن آغشته شده تمیز کنید. سعی کنید که کانکتورهای زرد رنگ کارت حافظ را کاملا تمیز کنید، چرا که این کانکتورهای زرد رنگ ارتباط حافظه SD با گوشی را برقرار میکنند. در انتها کارت حافظه را به دستگاه متصل کنید، و آن را روشن کنید. اگر مشکل شناسایی نشدن حافظه SD برطرف نشده بود، مراحل بعدی را طی کنید.
پاکسازی حافظهSD از طریق گوشی
اگر دستگاهتان حافظه SD را شناسایی میکند اما قادر به تشخیص محتوای آن نیست. میتوانید از این روش برای رفع مشکل شناسایی نشدن کارت حافظه استفاده کنید. برای این منظور ابتدا وارد منوی تنظیمات شوید و گزینه Storage را انتخاب کنید. سپس روی گزینه Erase SD Card بزنید، تا حافظه SD پاکسازی شود. پس از این کار احتمالا مشکل شناسایی نشدن حافظه SD توسط گوشی برطرف میشود.
استفاده از لپتاپ شخصی برای عیبیابی
قابلیت Error Checking سیستم عامل ویندوز میتواند مشکل شناسایی نشدن حافظه SD توسط گوشی را برطرف کند.برای استفاده از این قابلیت به صورت زیر عمل کنید:
1. حافظه SD را در گوشی یا تبلتتتان قرار دهید، سپس آن را به لپتاپ وصل کنید. (حالت اتصال را روی MSC قرار دهید و از انتخاب حالتMTP خودداری کنید)
2. اکنون در قسمتMy Computer روی درایو حافظهSD راست کلیک کنید؛ و گزینهProperties را انتخاب کنید. در بخشTools روی گزینه Check Errors کلیک کنید.
3. اکنون سیستم عامل ویندوز شروع به بررسی ارورهای حافظهSD و مشکلات آن میکند و در صورت نیاز آنها را رفع میکند.پس از آن اتصال کامپیوتر و گوشی را قطع کنید و دستگاه را یک بار ریستارت کنید.
همچنین برای استفاده از این روش میتوانید در ابتدا گوشی خود را خاموش و حافظهSD را توسط یک رم ریدر(RAM Reader) به لپتاپ متصل کنید.
فرمت کردن کارت حافظه
در صورتی که با روشهای قبلی مشکل شناسایی نشدن کارت حافظه برطرف نشد میتوانید اقدام به فرمت کردن کارت SD خود کنید. اگر اطلاعات موجود در کارت حافظه در کامپیوتر شناسایی میشود اما در گوشی قابل شناسایی نیست، برای حل این مشکل مراحل زیر را طی کنید:
1. یک پوشه جدید روی دسکتاپ کامپیوتر ایجاد کنید تا محتوای کارت حافظه را موقتا به آن انتقال دهید.
2. پس از انتقال اطلاعات با کلیک راست کردن روی درایو حافظه SD و انتخاب گزینه Format آن را فرمت کنید.
3. و در انتها پوشه حذف شده از کارت حافظه را دوباره به آن منتقل کنیدو حافظه را در گوشی خود قرار دهید.
به احتمال زیاد پس از این کار مشکل شناسایی نشدن حافظه SD توسط گوشی شما برطرف خواهد شد.
در این مقاله به آموزش رفع مشکل شناسایی نشدن حافظهSD توسط گوشی پرداختیم. چنانچه در رابطه با هر یک از بخشها و مراحل شرح داده شده نیاز به توضیحات بیشتری داشتید، میتوانید از طریق شمارههای موجود با کارشناسان ما تماس حاصل کرده و از آنها راهنمایی دقیقتری بخواهید.
پاسخ خود را می توانید در این قسمت بنویسید: