توضیحات تکمیلی

حجم گوشی‌های میان رده معرفی شده توسط سامسونگ نشان می‌‌دهد که این کمپانی قصد دارد تا بازار این گوشی‌ها را در دست بگیرد. گلگسی A20 سامسونگ تقریبا مشابه گلگسی M20 است. با این تفاوت که گلگسی M20 برای بازار هند طراحی شده بود اما گلگسی A20 به صورت عمومی و در همه کشورها معرفی شده است. شاید برای شما هم سوال پیش‌آمده باشد که از میان گوشی‌های جدید سامسونگ کدام ارزش خرید بالاتری دارد؟ برای پاسخ به این سوال در این مطلب به نقد و بررسی Galaxy A20 سامسونگ خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

گلکسی A20 سامسونگ

ظاهر و طراحی

در نگاه اول به گلگسی A20 متوجه شباهت آن به دیگر اعضای خانواده خود یعنی A50 و A30 خواهید شد. لبه‌های گرد، بریدگی V شکل بالای صفحه مخصوص دوربین سلفی و طراحی کلی آن‌ها شبیه به هم هستند.
پنل پشتی این گوشی از جنس Glasstic ترکیب plasstic و glass است. که در عین سبک بودن، باعث جلای بیشتر پشت آن شده است. این ترکیب باعث شده است که گلکسی A20 با داشتن نمایشگر و باتری بزرگ، فقط 169 گرم وزن داشته باشد. اما این پنل، بسیار جاذب لک و اثر انگشت است و مقامت کمی دربرابر خط و خش دارد.
نکته قابل توجه دیگر در مورد این گوشی، وجود صفحه نمایش 6.4 اینچی Super Amoled است که دقیقا هم اندازه صفحه نمایش A50 و A30 است.
در قسمت پشتی این گوشی، دوربین‌های دوگانه به همراه یک فلاش LED تعبیه شده است. در کنار این لنز‌ها یک سنسور اثرانگشت نسبتا قوی قرار دارد که دسترسی به آن آسان است اما بسته به سلیقه‌ی خودتان، می‌توانید از قابلیت تشخیص چهره یا Pattern و PIN برای قفل صفحه نیز استفاده کنید. در بخش پایینی گلکسی A20 یک جک 3.5 میلی‌متری مخصوص هدفون تعبیه شده که در کنار پورت USB Type-C و اسپیکر تک گانه قرارگرفته است. کیفیت اسپیکر این گوشی نیز در سطح مطلوبی قرار دارد.

صفحه نمایش (LCD)

گلکسی A20 سامسونگ دارای یک نمایشگر 6.4 اینچی سوپر امولد (Infinity-V) است. که رزولوشن آن، 19:5.9 و تراکم پیکسلی آن 268 پیکسل در هر اینچ است.
یکی از مزیت‌های این گوشی نسبت به رقیبان هم رده خود، بهره‌مندی از پنل امولد با کیفیت است. در این پنل، رنگ‌ها به شکل مرغوبی ظاهر می‌شوند و بسیار غنی هستند. البته بسته به سلیقه شخصی، هرکسی می‌تواند تنظیمات رنگ را به صورت دستی نیز تنظیم کند تا به رنگ‌های دلخواه خود دست یابد. نوردهی ال سی دی گلکسی A20، حتی در مواجه با نور خورشید هم در سطح مناسبی قرار دارد. در محیط‌های کم‌ نور نیز می‌توانید از فیلتر نور آبی استفاده کنید.

سیستم عامل و رابط کاربری

گلکسی A20 از جدیدترین رابط کاربری سامسونگ بانام One UI بهره گرفته است که برپایه اندروید 9 توسعه داده شده و ازنظر کارشناسان، بهترین رابط کاربری اندروید در حال حاضر است. به گفته سامسونگ، رابط کاربری جدید باعث تعامل بهتر کاربر با گوشی خواهد شد و به وسیله آن، استفاده از گوشی با یک دست، آسان‌تر خواهد بود.

پردازنده، رم و حافظه داخلی

رم Galaxy A20 سامسونگ 3 گیگابایت و حافظه داخلی آن 32 گیگابایت است. این گوشی دارای یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای اگزینوس 7884 است که در قلب آن یک پردازنده گرافیکی Mail-G71 MP2 قرارگرفته است.

دوربین

در حال حاضر یکی از مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب گوشی، دوربین آن است. سامسونگ در سری A محصولات خود، از دوربین‌های قابل قبولی استفاده کرده است.
گلکسی A20 در قسمت پشتی از یک دوربین 13 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.9 و یک دوربین 5 مگاپیکسلی با لنزی فوق عریض به گشودگی دیافراگم f/2.2 استفاده می‌کند.
دوربین فوق عریض، فاقد فوکوس خودکار است. به این معنی که شما نمی‌توانید روی یک نقطه از صحنه فوکوس کنید و پس‌زمینه‌ای محو داشته باشید. دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی این گوشی نیز، حالت HDR دارد که در شرایط نور کافی عکس‌ها را با جزئیات بیشتری می‌گیرد.
دوربین سلفی گلکسی A20 نیز دارای سنسور 8 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.0 است که تصاویر شارپ و زیبایی ثبت می‌کند. قابلیت HDR نیز در این دوربین خودکار فعال می‌شود و کیفیت عکس‌ها را به‌طور خودکار افزایش می‌دهد. این گوشی از قابلیت عکاسی پرتره نیز پشتیبانی می‌کند ولی به دلیل نداشتن سنسور تشخیص عمق، به‌منظور محو کردن پس‌زمینه، به نرم‌افزار متکی است. با این حال عکس‌های پرتره ثبت‌شده، نشان از عملکرد خوب نرم‌افزار در ثبت تصاویر دارند و فقط در لبه‌های سوژه کمی مشکل ایجاد شده است.

باتری و شارژر

Galaxy A20 به یک باتری 4000 میلی‌آمپر ساعتی مجهز شده است. این باتری به دلیل مصرف کم پردازنده و نمایشگر با رزولوشن پایین، مدت زمان شارژ دهی مناسبی دارد؛ به‌طوری که با انجام کارهای معمولی و روزمره، شارژ آن تا 2 روز هم دوام می‌آورد. شارژر 15 واتی این گوشی در جعبه آن قرار داده شده است و قابلیت شارژ سریع (Fast Charge) دارد. با استفاده از این شارژر، گلگسی A20 برای شارژ کامل حدود 2 ساعت زمان نیاز خواهد داشت.

نگاه کلی به مزایا و معایب Galaxy A20:

مزایا:

  • باتری با شارژ دهی بالا
  • درگاه (Port) USB Type-C
  • پشتیبانی از شارژ سریع (Fast Charge)
  • نمایشگر باکیفیت Amoled

معایب:

  • بدنه جاذب لک و اثرانگشت
  • مقاومت کم پنل پشتی در برابر خط و خش
  • بدنه پلاستیکی

در مجموع اگر به دنبال یک گوشی با امکانات خوب و بازدهی متوسط رو به بالا هستید، احتمالا این گوشی می‌تواند برای شما مناسب باشد؛ اما باید توجه داشته باشید که از هیچ گوشی میان‌رده‌ای نمی‌توان انتظار داشت که بازدهی یک پرچم‌دار را داشته باشد.

                                                                                                        

نمایشگر

نوع نمایشگر

Super AMOLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ

اندازه نمایشگر

6.4 اینچ (نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه در حدود 85 درصد)

رزولوشن

1560 در 720 پیکسل، 19.5:9 (~268 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)

بدنه

ابعاد

158.4x74.7x7.8 میلیمتر

وزن

169 گرم

سیم‌کارت

تک سیم کارت (نانو_سیم ) یا دو سیم کارته (نانو_سیم، همزمان یکی فعال)

دوربین

دوربین اصلی

(دوگانه)

۱۳ مگاپیکسل f/1.9, 28mm (wide), AF
۵ مگاپیکسل f/2.2, 12mm (ultrawide)

قابلیت‌ها فلش LED، پانوراما، HDR

دوربین سلفی

۸ مگاپیکسل f/2.0

شبکه

فناوری

GSM/CDMA/HSPA/LTE/5G

پلتفرم

حافظه داخلی

32 گیگابایت، 3 گیگابایت رم

درگاه حافظه میکرو اس‌دی، تا 512 گیگابایت (درگاه اختصاصی)

سیستم‌عامل

اندروید ۹(پای)

تراشه

Exynos 7884 Octa

پردازنده

 8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 1.6 گیگاهرتز و شش هسته‌ی 1.35 گیگاهرتز)

صدا

بلندگو

دارد

جک 3.5 میلی‌متری

دارد

باتری

باتری

باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت
شارژر شارژ سریع 15 واتی

ویژگی‌ها

حسگرها

حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، سنسور مجاورت، قطب‌نما

اتصالات

شبکه بی‌سیم

Wi-Fi 802.11 b/g/n، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات

بلوتوث

5، A2DP، LE

GPS

بله، با A-GPS، GLONASS، BDS
NFC بله

رادیو

رادیو اف ام

USB

USB نوع C نسخه 1.0، کانکتور ریورسیبل


اگر تجربه‌ی استفاده از گوشی Galaxy A20 سامسونگ رادارید، می‌توانید تجربه و نظر خود را در قسمت نظرات این مطلب، با ما در میان بگذارید.

نظرات کاربران
کاربر گرامی جهت ثبت نظر لطفا ابتدا واردشوید.
برچسب های مرتبط

مجموعه تعمیراتی آرنا

سلام، چطور میتونم کمکتون کنم؟
00:41