توضیحات تکمیلی

اندروید یک سیستم‌عامل متن باز است که همین موضوع باعث به وجود آمدن خطرات امنیتی مختلفی برای آن شده است. برای حل این مشکل، گوگل سیستم «Google play protect» که یک سیستم حفاظتی برای اسکن برنامه‌ها است را طراحی کرده است. این سیستم هر برنامه‌ای که می‌خواهید نصب کنید یا هر وب‌سایتی که باز می‌کنید را تجزیه و تحلیل می‌کند و برنامه‌های مخرب را شناسایی می‌کند. گوگل این سرویس را در سال 2017 به عنوان جایگزین سیستم Verify Apps راه اندازی کرد.

برای این که بخواهید به گوگل پروتکت دسترسی پیدا کنید، مراحل زیر را انجام دهید.

ابتدا برنامه گوگل پلی را اجرا کنید. مانند تصویر 2، از سمت چپ منو را باز کنید و بخش «My Apps & Games» را انتخاب کنید. اگر برنامه مخربی یافت شود، در قسمت مشخص شده در تصویر 3، نمایش داده می‌شود و می‌توانید آن را غیرفعال کنید.

 

تامین امنیت تلفن همراه

گوگل پلی پروتکت «Google Play Protect» به طور خودکار دستگاه شما را اسکن می‌کند و مطمئن می‌شود که امنیت تلفن همراه‌تان تضمین می‌شود.

هنگامی که کاربران برنامه‌ای را از گوگل پلی یا منبع دیگری نصب یا به روز رسانی می‌کنند، این سیستم، برنامه را بر اساس مجموعه‌ای از شاخص‌های تشخیص فایل مخرب گوگل، از نظر ویروس‌های مخرب اسکن می‌کند و در صورت تشخیص برنامه به عنوان یک برنامه مخرب آن را به صورت خودکار پاک می‌کند.

 

پیدا کردن گوشی‌ دزدیده یا گم شده

اگر تلفن همراه خود را گم کرده باشید، می‌توانید با استفاده از قابلیت «find my device» در گوگل پلی پروتکت گوشی خود را پیدا کنید. شما می‌توانید زنگ تلفن خود را حتی در حالت سکوت، به صدا در آورید و آن را پیدا کنید یا گوشی خود را قفل کنید یا تمام اطلاعات شخصی خود را پاک کنید.

توضیح کامل این امکان گوگل پلی پروتکت، در مطلب چند روش کاربردی برای پیدا کردن گوشی گم شده آورده شده است.

 

تامین امنیت هنگام وب گردی

گوگل پلی پروتکت با مرورگر کروم نیز در تعامل است تا هنگام وب‌ گردی، گوشی را از ویروس‌های مخرب در امان نگه دارد. اگر وب‌سایتی را باز کنید که دارای کد مخربی باشد، این سیستم شما را ازین موضوع آگاه می‌کند و به صورت خودکار به صفحه امن باز می‌گردید.

 

نظرات کاربران
کاربر گرامی جهت ثبت نظر لطفا ابتدا واردشوید.
برچسب های مرتبط

مجموعه تعمیراتی آرنا

سلام، چطور میتونم کمکتون کنم؟
00:45