توضیحات تکمیلی
با پیشرفت تکنولوژی تحول بزرگی در زمینه باتریهای تلفن همراه نیز رخ داده است. اما همچنان باورهای اشتباهی در مورد آن بین اکثر مردم وجود دارد که در ادامه آنها را توضیح میدهیم.
1_ هنگام خریداری گوشی صفر، حتما باید آن را 8 ساعت به شارژ زد
بسیاری از مردم این باور را دارند که هنگام خریداری گوشی آک آن را باید 8 ساعت به شارژ بزنند و بعد از این مدت استفاده را شروع کنند.
این موضوع درباره گوشیهای مدرن امروزی که دارای باتریهای لیتیوم یونی هستند، صدق نمیکند. بنابراین بعد از خرید گوشی میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید و نگران کاهش کیفیت شارژدهی باتری نباشید.
2_ قبل از اتصال به شارژر، حتما باید شارژ باتری خالی شود
این باوری است که از گذشته بین مردم جا افتاده است و دربارهی باتریهای لیتیوم یونی صدق نمیکند و تنها مربوط به باتریهای کادمیوم یا نیکل هایبرد میشود. بنابراین هر زمانی که بخواهید میتوانید گوشی خود را به شارژ بزنید.
3_ استفاده از شارژر گوشیهای دیگر آسیبی به باتری نمیزند
بسیاری از مردم این باور را دارند که میتوان با هر شارژری گوشی خود را شارژ کرد. اما شارژر هر گوشی متناسب با ظرفیت و ولتاژ باتری آن ساخته میشود و تنها سازگار با همان گوشی است. بنابراین اگر از شارژر گوشی دیگری استفاده کنید، به دلیل تفاوت ولتاژ، ممکن است به باتری تلفن همراه شما آسیب برسد. پس همیشه سعی کنید شارژر اصلی گوشی را همراه خود داشته باشید.
4_ باتری گوشی نیاز به تعویض ندارد
باتریهای لیتیوم یونی به مرور زمان با قرار گرفتن در سیکلهای شارژ مقداری از توان و ظرفیت اولیه خود را از دست میدهند. بنابراین با گذشت زمان (در بازه زمانی چند سال) نیاز است که باتری گوشی خود را عوض کنید.
5_ اگر مدت طولانی گوشی در شارژ باشد، به باتری آسیب میزند
بسیاری از مردم تصور میکنند که اگر گوشی خود را برای مدت طولانی (مثلا شب تا صبح) به شارژ بزنند، باتری تلفن همراهشان آسیب میبیند و احتمال منفجر شدن آن بالا میرود. باید گفت که این یک باور کاملا اشتباه است؛ چون وقتی که شارژ باتری گوشی 100 درصد شود، به صورت خودکار جریان برق قطع میشود و گوشی دیگر شارژ نمیشود.
6_ بستن اپلیکیشنها باعث کاهش مصرف باتری میشود
این باور در مورد سیستمعاملهای قدیمی صادق است ولی در مورد سیستمعاملهای جدید موضوع متفاوت میشود.
در سیستمعاملهای جدید بعد از تمام شدن کار با یک برنامه، آن را در حالت فیریز نگه میدارد. مصرف باتری در این حالت بسیار کمتر از زمانی است که همان برنامه را دوباره میخواهید اجرا کنید. پس در نتیجه بستن برنامهها در پس زمینه باعث کاهش مصرف باتری نمیشود.
پاسخ خود را می توانید در این قسمت بنویسید: